Hova menjünk horgászni?

horgaszvizkatalogus.hu

A minap találtam egy remek kis oldalra, a Horgászvíz katalógusra, mely a  magyarországi horgászvizekre kívánja kalauzolni az új kalandokat kereső, vállalkozó szellemű horgászokat. Lehet itt keresni, horgászvízre horgászmódszer szerint illetve szálláshelyre. Van versenynaptár és apróhirdetés, de engem első sorbana  tavak érdekeltek. Rögtön rá is kerestem a Fehérvárcsurgói víztározóra.Túl sok információ nincs az oldalon, vannak viszont linkek, amik a tó horgászrendjére, a közelben található szállásokra és horgászboltokra mutatnak.


A horgásztavakat tovább böngészve önmagában nem tűnik soknak az egy-egy tóhoz kapcsolódó információ, de tapasztalatból tudom, hogy egy több száz (vagy ezer) elemből álló adatbázist karban tartani korántsem könnyű (viszont nehéz). Arra azért bőven elegek az itt található ismertetők, hogy elinduljon az ember képzeletben valamerre. Így tettem én is. Képzeletben betábláztam az egész jövő évet, bejárva Fejér, és Veszprém megye szinte összes horgászvizét.
Ha itt kiválaszt valaik egy tavat, érdemes a horgásztó saját honlapján, online horgászcikkekben és fórumokon tájékozódni. Szerintem mi horgászok, Magyarországon kifejezetten előnyös helyzetben vagyunk, mert a magyar online horgászsajtó eszméletlenül széles körű és részletes (itt nem magamra gondolok ;)). Szóval érdemes kutakodni, amihez remek kis alap a Horgászvíz katalógus.
Egy szó, mint száz, respekt a kezdeményezésért, nekem nagyon tetszik!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Egy gondolat ezen: “Hova menjünk horgászni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.