Kulcstartó horgászoknak

pinterest.com

Valamit ki kell találni, hogy ne végezze a kulcsom a tó fenekén

Amióta tavaly lett csónakom és beléptem a csónakos horgászok dicső táborába (itt jön a dicsimnusz és fanfár), azóta rettegek, hogy a vízbe esik a kocsi-, csónaklakat-, lakás-, stb.-, kulcsom. Törtem a fejem, hogyan lehet szép, esztétikus, ugyanakkor praktikus kulcstartót készíteni.
Borban az igazság

pinterest.com

Először szereztem egy három deciliteres palackot, amire 80-as harcsázó zsinórral rákötöztem egy karabinert. Na ez nem süllyed el, viszont nagy és ronda. Számba vettem más lehetőségeket, például a pinponglabdára kötözött karabiner ötletét, de nem tetszett. A parafadugó nézett ki a legjobban, de az első tesztek sikertelennek bizonyultak. A dugóba tekertem egy apró képkerettartó kampót, majd belefűztem két kulcsot. Tesztelésként bedobtam egy kancsó vízbe, de úgy úszott, mint nyeletlen fejsze. Szóval ez vakvágány.

Szerencsére azért van megoldás! Ha több dugót összefűz az ember, az megmarad a víz tetején. Igaz, ez ugyanolyan nagy, mint a jegesteás palack de még mindig egész jól néz ki. Csak sok dugó kell hozzá. Addig is, míg nem iszom elég hárslevelűt és össze nem gyűlik egy kulcstartóra való parafadugó, marad a palack, ami nagy és ronda, de teszi a dolgát, ahogy kell.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.