A Fehérvárcsurgó-i tározó eső előtt

Kiugrottam délután a tóra megnézni, hogy áll a víz és hova tudok holnap leülni keszegezni egyet. Egész magasan van még mindig, de aki itt horgászik, az ezt már megszokhatta. Ahogy kiértem, épp elkezdett esni, ezért rövidre fogtam a terepszemlét. Csináltam egy panorámaképet telefonnal, mielőtt haza indultam volna.

Esőre áll a Fehérvárcsurgó-i tározón, de ez a tó így is gyönyörű, nem igaz? 😉

Isten áldja az Androidot, amiért ilyet is tud és a ZTE-et, amiért be nem ázó telefonokat gyárt. Azért jó lesz ezt  ritkábban tesztelni, azt hiszem. Remélem, holnap megúszom szárazon, a gumicsizmát mindenesetre beteszem a kocsiba!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

2 gondolatok ezen: “A Fehérvárcsurgó-i tározó eső előtt

 1. Rapa Nui

  Helló 🙂

  Felvilágosításra lenne szükségem.Talán te ismered a választ a kérdéseimre.
  Olvastam, hogy Fehérvárcsurgói tározóra, Pátkai tározóra létezik 1500-ért versenyjegy. Ez egy sportjegy halelvbitel nélkül, vagy 1 botos sportjegy, avagy csak versenyek esetén kell ennyit "perkálnia" a résztvevôknek?
  A Palotavárosi és fent említett tavakon sok engedélynél olvasom, hogy van teljes árú és kedvezményezett. Ez esetlegesen a tagsággal függ össze?
  Ha "idegen" vagyok, akkor kell teljes árat fizetnem, ha ott Fejérben vagyok tag, akkor vásárolhatok kedvezményesen?
  Elôre is köszönöm

  üdv rapa

 2. hetvegihorgasz A Bejegyzés szerzője

  Szia Rapa,

  azt hiszem a versenyjegy csak a versenyek idejére érvényes, de azért a fejemet nem tenném rá. Azt hiszem utánna járok, mert engem is érdekel ez a kérdés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.